V spoločnosti Lara Cars si zakladáme na férovom jednaní a vážime si našich klientov, ktorí sa k nám vracajú opakovane pri každej potrebe prenájmu vozidla. Vzájomná dôvera a naša ústretovosť sú hlavnými dôvodmi, prečo je tomu tak. Tu je 9 dôvodov, prečo sú naši klienti spokojní a prečo sa stávajú našimi vernými zákazníkmi. 

Naša ponuka kvalitných vozidiel je vám k dispozícii:

Disponujeme širokou škálou kvalitných a vynikajúco udržiavaných vozidiel. V ponuke máme rôzne typy aut, od ekonomických vozidiel po luxusné modely, aby sme vyhoveli potrebám každého zákazníka. Nájdete u nás aj viac miestne vozidlá v kvalitnej výbave, čo využívajú najmä rodiny pri cestách na dovolenky, alebo firemný zákazníci.

Online rezervácia:

Je to veľmi jednoduché. Prostredníctvom nášho webu si ľahko vybrané vozidlo zarezervujete a naši pracovníci vám zavolajú. Stačí pár klikov, alebo stačí zanechať nám na seba váš kontakt prostredníctvom kontaktného formulára a my sa už o všetko postaráme.

Konkurencieschopné a férové ceny:

Naše vozidlá prenajímame za férové ceny a to v rámci relevantnej konkurencieschopnosti na slovenskom trhu. Vždy vieme zvoliť individuálny prístup a to predovšetkým pri nájmoch na dlhšie obdobie alebo pri opakovaných prenájmoch vozidiel. 

Individuálny dlhodobý prenájm vozidla:

V prípade, že klient potrebuje vozidlo na dlhšiu dobu, sme otvorení a prístupní osobnému rokovaniu a samozrejme aj čo najlepšiemu prispôsobeniu našich podmienok pre klienta na mieru. 

Zákaznícka Podpora:

Pre našich klientov sme k dispozícii 24/7. Naša zákaznícka podpora dokáže flexibilne reagovať na akúkoľvek požiadavku a radi pomôžeme či už s prenajatím vozidla mimo pracovný čas, alebo pri riešení nepredpokladaného problému počas nájmu vozidla. 

Rýchle a Efektívne Odbavenie:

Naša skúsená a profesionálna obsluha zabezpečuje rýchle a efektívne odbavenie klientov pri prevzatí a vrátení vozidla, čím šetrí ich čas a námahu. Vieme vozidlo vyzdvihnúť aj doručiť po vzájomnej dohode aj mimo pracovných časov a aj mimo sídla našej spoločnosti. Všetko je vecou dohody.

Starostlivosť o Vozidlá:

Veľmi dôkladne sa staráme ako o vizuálnu údržbu, tak aj o servis našich vozidiel. Je pre nás veľmi dôležité, aby naši klienti dostali vozidlo dokonale čisté a taktiež aby boli naše vozidlá spoľahlivé a hlavne bezpečné, počas celej doby prenájmu.

Bezstarostné Poistenie:

Ponúkame širokú škálu poistení, aby sme klientom poskytli istotu a bezpečie počas ich cestovania v prenajatom vozidle.

Nezabudnuteľný Zážitok:

Náš hlavný cieľ je poskytnúť klientom zážitok z prenájmu našich vozidiel. Chceme, aby sa k nám vracali opakovane a preto je našou prioritou poskytovať čo najlepší servis a služby.